Eurobasket

Ερέμιν: «Ο ελλιπής πάγκος της Ελλάδας και ο εξωπραγματικός Σβεντ έδωσαν την πρόκριση στη Ρωσία»

Η έλλειψη βοήθειας της Ελλάδας από τον πάγκο, αλλά και η τρομερή εμφάνιση του Αλεξέι Σβεντ, ήταν τα δύο στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στη Ρωσία, σύμφωνα με τον Στάνισλαβ Ερέμιν.

Δύο ήταν τα «κλειδιά» για τη νίκη-πρόκριση της Ρωσίας επί της Ελλάδας, στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, σύμφωνα με τον Στάνισλαβ Ερέμιν.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο αστέρα του μπάσκετ της χώρας, το ένα ήταν ο ελλιπής πάγκος της «επίσημης αγαπημένης» και το άλλο η τρομερή εμφάνιση του Αλεξέι Σβεντ.

«Η νίκη επί της Ελλάδας μπορεί να μην ήρθε με τρόπο που αρέσει σε πολλούς. Αλλά, θα ήθελα να σταθώ σε δύο σημεία. Πρώτον, είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες της Ρωσίας. Πιστέψτε με, το να νικήσεις την απρόβλεπτη ομάδα της Ελλάδας, σε παιχνίδι νοκ άουτ, αξίζει πολλά. Σίγουρα, ο αντίπαλός μας επηρεάστηκε από τον ελλιπή πάγκο, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας ανέκαμψε σε ένα ματς που δεν ξεκίνησε καλά. Χτίζαμε συνεχώς στην άμυνα και γι’ αυτό οι Έλληνες δεν μπορούσαν να σκοράρουν εύκολα. Ο δεύτερος παράγοντας, που η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά, ήταν ο Σβεντ. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά ο Αλεξέι έκανε ένα εξωπραγματικό παιχνίδι», ήταν τα λόγια του παλαίμαχου αστέρα του ρωσικού μπάσκετ στην ιστοσελίδα «sport-express.ru».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x